Szolgáltatásaim

A dugulás nagy probléma!

Egy pici odafigyeléssel szűrők (műanyag, fém) használatával jelentősen meghosszabbítható a lefolyó tisztán tartási ideje, és ritkábban fordulhatnak elő dugulások. Mivel gyorsszolgálatos műszakban dolgozunk, ezért bármikor hívhat bennünket még ünnepnapokon is. Nálunk nincs kiszállási díj, nincs folyó méter díj, nincs hétvégi fel ár. Mi nem csak duguláselháritással foglalkozunk, hanem vízszerelés, fűtésszereléssel is. Így önnek nem kell futkosni, telefonálgatni más szakemberek után. Vállalunk szagmentesítést és fertőtlenítést is a munkáink utána, ha kell, és ha kérik, külön térítés ellenében. A munkáinkra természetesen garanciát vállalunk. Minket hívhatnak hétvégén is. A mi szlogenünk a következő.

Semmi kétség Sanya a Segítség!

Csőtőrés hiba elhárítás

Csőtörés hiba elhárítás   

Vállalunk vízszerelést, csőtörés hibaelhárítást. Ha csőtörése van, azonnal telefonáljon, mert nem lehet tétovázni addig is ázik a lakás. Nálunk ingyenes a kiszállás. Megpróbálunk a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érni és elhárítani a hibát. Ezzel nagyobb károkozását is meglehet állítani. Amennyiben észreveszi, hogy kimagaslóan megnő, a vízfogyasztása rögtön telefonáljon. Amennyiben ilyet észlel érdemes azonnal vízszerelőt hívni, hogy megállapítsa a hibát. Lehetséges, hogy valahol vízszivárgás van, akár épületen belül, akár épületen kívül. Az egyáltalán nem biztos, hogy látható nyoma is rögtön van. Elképzelhető például a talajba, és akkor lehetséges csak később ad látható nyomokat. Ezért én javaslom havonta megnézni a vízóra állását, amiből egyből kiderülhet, ha vízfolyás van valahol.

 Vállalunk:

Vízszerelést, Szifonok csapok javítását, cseréjét, Strangok cseréjét, Zuhanykabinok beépítését, Mosdók bekötése kiépítése, Wc-ék és tartályok cseréjét. Mosogató és mosógép bekötést, Bojlerek vízkőteleintése, Víz vezeték cserét, Vízóra kiépítést, Vízvezeték javítást, Teljes vízvezeték cseréjét, Komplett fürdő szoba felújítást, Csőrepedések javítása, Ázások csőtörések megszüntetését.

Akár új lakást vesz akár a régiben öregek a vízvezetékek hívjon és megoldjuk a problémát. Ingyenes árajánlatot adunk a szerelésre anyaggal vagy a nélkül. Gyorsan korrekt árakon vállalunk minden féle vízszerelési munkát. A munkáinkra természetesen Garanciát vállalunk.

 

Csőtőrés hiba elhárítás

A belső csatornarendszer tisztítás

A belső csatornarendszer a használt vizet ezekből a berendezési tárgyakból (mosdók, kádak, mosogatók, vécécsészék stb) folyik a belső csatornarendszerbe.

Szennyvíz elvezető csövek (ágvezeték), amelyek a berendezési tárgyakból vagy más berendezésekből vezetik a vizet szabadon a beömlőnyílásba.

Alap vezeték, amelyek a berendezési tárgyakat (mosdó, vécé, mosogató, kád stb), és a szennyvízcsatornát, a fő és mellék gyűjtőcsatornát (lefolyót) kötik össze. Az ejtő vezeték amelyeket általában függőlegesen helyeznek el, a fő és gyűjtő csatornába vezetik a szennyvizet.

Csőtőrés hiba elhárítás hívja most

A mosó- vagy mosogatógép csatlakoztatása

A mosó és mosogatógépeket tömlőkkel csalatkoztatjuk a belső víz és lefolyó rendszerhez. A vízvezetékre való rákötésnél a víz visszaszívása ellen biztosítani kell,(kiömlő vagy visszacsapó, vagy légbeszívó szeleppel felszerelt kombinált szeleppel oldjuk meg). A kombinált szelep utólag is felszerelhető a sarok szelep vagy a keverő csap elé. A csatornára mosdó vagy a mosogató szagzáró szerelvényén keresztül kötjük rá.

Csőtőrés hiba elhárítás 0-24

Gyakori kérdések a dugulással kapcsolatban:

– hol van helyileg Budapesten vagy Pest megyében
– az épület családi, társas vagy panellakás
– a dugulást épületen belül vagy kívül észlelték
– mi dugult el? pl.( mosdó, wc, mosogató, egyéb)

Duguláselhárítás korszerű eszközökkel

Sokszor a dugulás fő okozója hogy nem belevaló dolgokat dobnak bele akár a wc-be, akár a mosogatóba és ott dugulást okozhat. Vagy tovább jutva a lefolyó rendszerbe ott akad el és okozza a dugulást. Ezek egy része kivédhető egy kis odafigyeléssel. A dugulás másik okozója lehet a szakszerűtlen szerelés, vagy   az  alul méretezett csatornarendszer. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a duguláselhárítás területén. Nincs olyan dugulás, amivel még ne találkoztam volna. Az egyszerűtől a bonyolultabbig.  Korszerű duguláselhárító gépeinkkel bontás nélkül szüntetjük meg a dugulást. Az általunk végzett duguláselhárítást a legnagyobb szaktudással végezzük el.

 Budapesten ingyenes kiszállás duguláselhárításnál!

0-24 Duguláselhárítás

További szolgáltatásaink:

– duguláselhárítás
– WC duguláselhárítás
– mosogatók duguláselhárítása
– lefolyó csatornacser és javítás
– csőtörések elhárítása és javítása,
– szennyvíz aknák tisztítása
– padlóösszefolyó és fürdőkád duguláselhárítása
– csatornatisztítás
– fő strangok lefolyók duguláselhárítása
– külső aknák tisztítása
– WC, mosdók cseréje
– WC tartályok és szifonok cseréje
– aknák gyökértelenítése

Hasznos tanácsok

Zuhanyzónál, kádnál ajánlatos a szűrő használata főleg a hosszú hajú embereknél, mert a hajszál nagyon könnyen és hamar elakad a szifonba, vagy a lefolyó rendszerben, amitől kialakulhat a dugulás. A mosogatónál sok-sok forró vízzel mosogassunk. Ha tudjuk, negyedévente tisztítsuk ki a szifont. Szűrőt ne mindig használjunk, mert csökkenti a víz sebességét, és könnyebb a szennyeződés lerakodása. Ételmaradékot ne öntsünk a mosogatóba se a vécébe!

Vállalunk:

Vízszerelést, Szifonok csapok javítását, cseréjét, Strangok cseréjét, Zuhanykabinok beépítését, Mosdók bekötése kiépítése, Wc-k és tartályok cseréjét. Mosogató és mosógép bekötést, Bojlerek vízkőteleintése, Víz vezeték cserét, Vízóra kiépítést, Vízvezeték javítást, Teljes vízvezeték cseréjét, Komplett fürdő szoba felújítást, Csőrepedések javítása, Ázások csőtörések megszüntetését.