Mi közel 20 éve foglalkozunk duguláselhárítással. Szinte minden fajta dugulással találkoztunk, és ezért a legmodernebb csőgörénnyel és duguláselhárító gépekkel dolgozunk.
Amennyiben ha dugulása van, akkor mi ebben tudunk Önnek segíteni:
– Wc duguláselhárítás
– Mosogató duguláselhárítás
– Padló összefolyó duguláselhárítás
– Mosdó duguláselhárítás
– Kád lefolyó duguláselhárítás
– Zuhanyzó lefolyó duguláselhárítás
– Egyéb épületen belüli lefolyók duguláselhárítása
– Épületen kívüli csatorna duguláselháritsa
– Épületen kívüli tisztító aknák duguláselhárítása
Továbbá vállalunk minden fajta duguláselhárítást, csatorna bekötést tervezéssel is, vízvezeték szerelést, ázások csőtörések megszüntetését, Budapesten és Pest Megyében.

 

Duguláselhárítás Erdőkertes

Duguláselhárítás Csőgörénnyel Erdőkertesen és környékén Pest megyében.
Melyik településeken állunk duguláselhárítással az önök rendelkezésére: Budapest és Pest megye egész területén.
Amit vállalunk: duguláselhárítás falbontás nélkül, mosogató duguláselhárítás, mosdó lefolyó tisztítás, padló összefolyó tisztítás és fertőtlenítés, kád lefolyó duguláselhárítás, wc-é duguláselhárítás és vízkőtelenítés. Erdőkertesen és Pest megyében. Klíma vezeték duguláselhárítása, külső csatorna duguláselhárítása, külső aknák duguláselhárítása fertőtlenítése, átemelő szivattyúk tisztítása javítása. Darálós wc-ék tisztítása. Árainkat előre megbeszéljük.

Duguláselhárítás 0-24
Mosdó duguláselhárítása

Duguláselhárítás Maglód 

Dugláselháritás Maglód. A dugulásnál fontos a gyorsaság, pontosság. Minekünk a fontos duguláselhárítás bejelenésekor: a pontos cím, Emelet vagy földszint, mi dugult el, családi ház, társasház, panelház, csarnok, egyéb.

Hol van a dugulás, ha ezt is be tudja határolni az is segítség.  Nagyon fontos mi dugult el, épületen belül, a wc-é, mosogató, zuhanyzó, stb. Mikor vannak otthon, hogy mikor várnak minket. Ezek fontos kérdések a dugulás meg kezdése előtti információk. Ha pontos tájékoztatást kapunk, hamarabb tudunk felkészülve gépekkel kiérkezni a címre, hogy mihamarabb elkezdhetjük a duguláselhárítást.

Ha már megpróbálták a dugulást elhárítani, azt mivel csinálták, vegyszerekkel, vagy valami más módon. Ha tudják hogy mi esett bele, vagy mitől dugult el, vagy mi lehet a dugulás okozója, ezek nagy segítségek a dugláselháritó szakember számára.

Duguláselhárítás 0-24 Maglód

Duguláselhárítás Gyömrő 

Dugláselháritás Gyömrőn mosdó vagy lefolyó. Saját magunk is próbálkozhatunk, mielőtt szerelőt hívunk. A mosdó duguláselhárítás aránylag egyszerűnek tűnő feladat, de azért meglepetés is érhet.

Az első lehetőség hogy levesszük a mosdó szifont és alaposan ki tisztítjuk. Ha tiszta akkor rakjuk vissza, és nézzük meg lefolyik-e már a lefolyónk. Ha ez volt a probléma akkor már kész is. Ha nem folyik le továbbra sem, akkor jöhet a jó öreg wc pumpa. Engedünk vizet a mosdóba, és elkezdjük a pumpálást.

Ha kisebb dugulásról beszélünk, a pumpa sikerese elhárítja a dugulást. Ha nagyobb a dugulás, mint gondoltuk akkor feltétlen hívjunk duguláselhárító szakembert. A szakember felvan készülve ezekre a dugulásokra, gépesítve van és van csőgörény is ami kell ahhoz hogyha már a lefolyóban van a dugulás. A szakember szakszerűen meg tudja oldani a problémát.

Duguláselhárítás 0-24 Gyömrő

Duguláselhárítás Dunakeszi

Duguláselhárítás: Dunakeszi darálós wc duguláselhárítás. Ha darálós wc van picit több lehet a problémánk vele mit egy átlagos wc-vel. A darálós wc-nek általában 32-es pvc-vel szoktak kiállni, mert ledarálja a belemenő dolgokat, és úgy nyomja tovább a pvc csövön a központi lefolyóba. Sok gond szokott lenni velük, főleg a figyelmetlenségből adódóan. Először is ha nem megy a daráló, akkor azt szét kell szedni. Nem olyan bonyolult, de nem árt az óvatosság, ha nem csináltunk ilyet, akkor hívjunk inkább szerelőt. Ha bátrabbak vagyunk, neki állhatunk kitisztítani a darálót. Ha sikeresen kitisztítottuk, akkor mehet az összerakás és a próba. Ha tiszta, akkor el szokott indulni, hacsak nem valami elektromossági problémája van.

Gyönyörűen megy a daráló, de mégse viszi ki a szennyeződést. Le kell bontani a lefolyóról, és ki kell tisztítani a lefolyó csövet, mert a dugulás biztos, hogy a csővezetékben van. Ha levettük a darálót, jöhet a csőgörényezés. mert ezt a vezetéket valószínű csak így tudjuk kitisztítani. A csőgörényezés végeztével szereljük ismét össze, és indulhat a próba futam. Ezután hibátlanul kell üzemelni a lefolyó rendszernek, ha sikeres volt a duguláselhárítás.

Szakszerű duguláselhárítás
Duguláselhárítás 0-24 Bag

Duguláselhárítás Bag 

Duguláselháritás: Bagon a mosogató duguláselháritása. Először is nézzük meg a szifont, mert sok esetben itt szokott lenni a probléma. Ha kitisztítottuk, akkor szereljük vissza, és ellenőrizzük, hogy nem csöpög, és a dugulás megszűnt-e. Ha nem csöpög, de a dugulás nem szűnt meg akkor jöhet a csodálatos wc pumpa.

Engedünk vizet a mosogató medencébe, a leeresztőre rá helyezzük a pumpát, és le felmozgatással vákuumot próbálunk elő állítani. A vákuum rásegíthet a dugulás kimozdítására, és rögtön meg is szüntetheti. Ha nem sikerült a dugulást megszüntetni, jöhet a házi praktikából egy kis csodaszer. Tegyünk a leeresztőbe 3-4 kanál szódabikarbónát és öntsünk rá 20%-os ecetet. Hagyjuk pezsegni, dolgozni tízpercig, és jöhet utána a bő forró víz.

Ez valószínű már meg tudja szüntetni a dugulást. Ha ez sem segített, akkor jöhet a házi csőgörény bevetése. Levesszük a szifont, és neki látunk a duguláselháritásnak. Na ezzel azért óvatosan nehogy beleszakadjon. Ha végeztünk a csőgörényezéssel, és nem múlt el a dugulás, akkor hívjunk duguláselhárító szakembert.

Duguláselhárítás 0-24 Csömör

Duguláselhárítás Csömör

Duguláselháritás: Csömör épületen kívüli vezeték duguláselháritása. Ha van tisztító nyílás, akkor könnyebb a dolgunk, mert könnyebben be lehet határolni a dugulás helyét. Ha nincs, akkor jól jön a szaktudás, és a gyakorlatban szerzett tapasztalat. Ez egy elég hosszú szakasznak ígérkezett, és úgy is volt.

A kertben volt több tisztító akna, mert elég szakszerűen lett kiépítve a csatornarendszer. Mikor elindult a csőgörény az aknából az utca felé, már pár méter után nehézkes volt a mozgása. Visszahúzva látható volt rajta a sok popsi törlő, ami sajnos gondatlanul beledobáltak a wc-é be, és a főgerincbe, a csatornába rendesen megszorult, hatalmas dugulást csinálva az egész házba. Ez egy PVC-cső vezeték, és mégis dugulást okozott a figyelmetlenül beledobált popsi törlő. A tulajdonosnak megmutatva ezt, azt kérdezte hova tudja ezeket tenni, ha nem a wc-be.

Hatalmas titkot árultam el neki azzal, hogy azt mondtam tegyenek be egy szemetes kis kukát, kis zacskóval benne és abba dobálják bele az ilyen (tampon, tisztasági betét, popsi törlő) fajta dolgokat, ami nem a wc-be való.

Duguláselhárítás 0-24 Budapest