Duguláselhárítás szakszerűen, falbontás nélkül!

Duguláselhárítás otthon: Mosdó duguláselhárítás, először is nézzük meg a leeresztőt nincs-e tele hajszállal. Ha nincs, akkor óvatosan kezdjük szét szerelni a mosdó szifonját. Előtte tegyünk alá egy vödröt, hogy a kifolyó víz abba csorogjon. Ha szétszedtük a szifont alaposan takarítsuk ki.

Ha tiszta szerelhetjük is össze. Ezután szereljük fel a mosdóra és csatlakoztassuk a lefolyóhoz. Utána jöhet a forró víz. Ha lefolyik, akkor sikerült a duguláselhárítás, ha nem akkor hívjunk duguláselhárító szakembert.

 

mosdó duguláselhárítása, fertőtlenítése

Mosogató duguláselhárítása, itt is kezdjük a szifonnal. Próbáljunk arra törekedni, hogy minél tisztább legyen a mosogató szifon. Ha tiszta némi ügyességgel szerelhetjük is vissza, vigyázva a lefolyó csonkra és a tömítésekre. Ha sikerült felszerelni próbáljuk le el múlt-e a dugulás. Ha elmúlt, akkor örülhetünk, ha nem akkor sajnos a falban a lefolyó csőben lehet a dugulás és ehhez hívjunk duguláselhárító szakembert.

Jó tanács: a mosogató medencében mindig használjunk a leeresztőnél pici fém vagy műanyag szürőt. Segít a dugulás megelőzésében.

mosogató dugulásmentesyítése

Másik lehetőség még a wc pumpa a mosdóba vagy a mosogatóba engedünk meleg vizet, nem forrót, mert megégetjük a kezünket, befogjuk a túlfolyót és szívó-nyomó hatást keltünk a pumpával.

Kis szerencsével megoldódik a dugulás. Ha nem akkor a legolcsóbb vegyszeres kezelés a szódabikarbóna és ecet. Öntsük a szódabikarbónát a lefolyóba és öntsük utána az ecetet. Kb. egy tíz percig engedjük dolgozni őket, majd öntsünk utána bő forró vizet. Ezek valószínű megszüntetik a dugulást. Ha ez sem segít akkor hívjon duguláselháritó szakembert.

Hívjon szakembert dugulás esetén!

A fertőtlenítés…
A duguláselhárítás alkalmával különböző fertőző vegyületek jöhetnek vissza a csatornából, amely komoly higiéniás problémákat okozhatnak. A helyiségben maradt szennyvizet nehéz eltüntetni, semlegesíteni fertőtlenítő és illatosító nélkül. A duguláselhárítás után rögtön el kell végezni a fertőzések elkerülése végett. Cégünk egyszerűen olcsón szakszerűen segít eltávolítani a fertőző dolgokat és a bűzös illatokat megszünteti, hogy utána rögtön higiénikusan át tudja adni a helységet a további használat céljára.

A lakó helységekben és a mellék helységekben ez különösen fontos a higiénikus környezet. A felhasznált anyagok környezet barátok és rövid időn belül újból használhatók a helységek.

Hívjon szakembert dugulás esetén! Fertőtlenítünk!

Gyakori kérdések a dugulással kapcsolatban:

– hol van helyileg Budapesten vagy Pest megyében
– az épület családi, társas vagy panellakás
– a dugulást épületen belül vagy kívül észlelték
– mi dugult el? pl.( mosdó, wc, mosogató, egyéb)

Mosdó, mosogató doguláselhárítása

Sokszor a dugulás fő okozója hogy nem belevaló dolgokat dobnak bele akár a wc-be, akár a mosogatóba és ott dugulást okozhat. Vagy tovább jutva a lefolyó rendszerbe ott akad el és okozza a dugulást. Ezek egy része kivédhető egy kis odafigyeléssel. A dugulás másik okozója lehet a szakszerűtlen szerelés, vagy   az  alul méretezett csatornarendszer. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a duguláselhárítás területén. Nincs olyan dugulás, amivel még ne találkoztam volna. Az egyszerűtől a bonyolultabbig.  Korszerű duguláselhárító gépeinkkel bontás nélkül szüntetjük meg a dugulást. Az általunk végzett duguláselhárítást a legnagyobb szaktudással végezzük el.

 Budapesten ingyenes kiszállás duguláselhárításnál!

Duguláselhárítás 0-24, hétvégén is!

További szolgáltatásaink:

– duguláselhárítás
– WC duguláselhárítás
– mosogatók duguláselhárítása
– lefolyó csatornacser és javítás
– csőtörések elhárítása és javítása,
– szennyvíz aknák tisztítása
– padlóösszefolyó és fürdőkád duguláselhárítása
– csatornatisztítás
– fő strangok lefolyók duguláselhárítása
– külső aknák tisztítása
– WC, mosdók cseréje
– WC tartályok és szifonok cseréje
– aknák gyökértelenítése

Vállalunk:

Vízszerelést, Szifonok csapok javítását, cseréjét, Strangok cseréjét, Zuhanykabinok beépítését, Mosdók bekötése kiépítése, Wc-k és tartályok cseréjét. Mosogató és mosógép bekötést, Bojlerek vízkőteleintése, Víz vezeték cserét, Vízóra kiépítést, Vízvezeték javítást, Teljes vízvezeték cseréjét, Komplett fürdő szoba felújítást, Csőrepedések javítása, Ázások csőtörések megszüntetését.

Hasznos tanácsok

Zuhanyzónál, kádnál ajánlatos a szűrő használata főleg a hosszú hajú embereknél, mert a hajszál nagyon könnyen és hamar elakad a szifonba, vagy a lefolyó rendszerben, amitől kialakulhat a dugulás. A mosogatónál sok-sok forró vízzel mosogassunk. Ha tudjuk, negyedévente tisztítsuk ki a szifont. Szűrőt ne mindig használjunk, mert csökkenti a víz sebességét, és könnyebb a szennyeződés lerakodása. Ételmaradékot ne öntsünk a mosogatóba se a vécébe!